П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Рівному хочуть обмежити проїзд вулицею Соборна

З ранку до самого вечора просять заборонити проїзд центральною вулицею обласного центру.  Автор нової петиції, яка з’явилася на сайті міської ради Рівного, просить це з робити з сьомої ранку до двадцять другої вечора. Пише Рівне Майбутнього

Автор петиції Клименко Сергій аргументує прохання тим, що останнім часом доводиться багато часу витрачати на те, щоб дістатися до певного місця у Рівному. Однією із глобальних причин є те, що в центрі міста величезні затори, особливо у годину «пік».

Обмеження проїзду центральною вулицею Рівного допоможе також швидше дістатися транспортним засобам поліції, пожежників та швидкої медичної допомоги.  У свою чергу автор петиції зазначає, що чіткий графік громадського транспорту дозволить жителям обласного центру планувати свій час й швидше дістатися у необхідний пункт призначення.

Не виключає рівнянин Сергій й той факт, що це допоможе зменшити ситуацію із аваріями у місті.

Якщо ви підтримуєте дане прохання, проголосувати за петицію можна на сайті міської ради до тринадцятого березня. На розгляд міських обранців вона потрапить лише у тому випадку, якщо проголосує триста містян.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.