Вівторок, 19 Березня, 2024

Більше світлофорів: рівняни продовжують реєструвати петиції

Щороку на дорогах нашої країни помітно збільшується кількість транспортних засобів. Це у свою чергує створює в обласних містах чималі затори й обурює водіїв. Однак й пішоходам від того не легше, адже перейти нерегульований пішохідний перехід іноді може бути не лише складно, а й небезпечно. Як наслідок тому, чимала кількість дорожньо – транспортних пригод в межах міста. Пише Рівне Майбутнього

У зв’язку із цим на сайті міської ради Рівного жителі міста реєструють чимало петиції із проханням встановити на різних вулицях світлофори. Зокрема, Сергій Костюковець просить встановити регульований світлофор на перехресті вулиць Сагайдачного та Полуботка. Це необхідно для того аби пішоходи безпечно переходили дорогу, а машини не створювали затори. Голосування за петицію № 527 на сайті міськради триватиме до двадцять першого березня. 

Рівнянин Ігор Кавлюк взагалі просить встановити у Рівному нові світлофори. У петиції чоловік своє прохання пояснює тим, що чимало автопригод трапляється через те, що погано видно, який саме колір горить на світлофорах. Ігор Кавлюк просить встановити так звані LED – світлофори, адже їх набагато краще видно на відстані. А це у свою чергу допоможе водіям вчасно загальмувати. Відомо, що голосування за петицію № 511 триватиме до п’ятнадцятого березня. 

Ще одну петицію, в якій йдеться про налаштування роботи світлофорів, зареєстрував й Дмитро Хрістов. Чоловік наголошує на тому, що у Рівному чимало світлофорів не працюють або працюють із перебоями. Це ускладнює в першу чергу рух пішоходам. Чоловік просить відремонтувати світлофори або ж замінити їх на нові. Якщо ви розділяєте дану думку, віддати свій голос за петицію № 520 до шістнадцятого березня. 

Нагадаємо, що кожна із вище згаданих петицій повинна набрати триста голосів для того аби її розглянули міські депутати. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.