П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Чи працюватиме «Велике будівництво» на Рівненщині?

Всеукраїнський проєкт, який реалізують на Рівненщині, не йде на карантин. Про це повідомив очільник області Віталій Коваль. Оскільки він вважає, що потрібно зменшити негативні наслідки карантину, «Велике будівництво» працюватиме та виконуватиме свої обов’язки місту, пише rivne-future.com.ua.

Компанія «Велике будівництво» планує відновити 73 кілометрів дороги, 5 шкіл та дитячих садків, 5 спортивних стадіонів та 7 відділень у лікарнях міста Рівного.

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль повідомив, що в умовах обмежувальних заходів по всій країні варто перелаштувати роботу в області так, аби для соціально-економічного розвитку зменшити наслідки карантину. Саме тому «Велике будівництво» продовжуватиме свою роботу навіть у таких умовах.

Також Віталій Коваль заявив про те, що більше двохсот об‘єктів соціального значення на Рівненщині зупинили опалювальний сезон через карантин у країні. Цей факт позитивно вплинув на бюджетні кошти, адже вдалось зекономити 4 мільйони гривень.

Також голова Рівненської ОДА повідомив, що весняно-польові роботи триватимуть згідно графіку. Промисловість на Рівненщині зросла на 4%. Саме тому Рівненщина опинилась серед чотирьох найкращих областей України.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.