Четвер, 28 Березня, 2024

У Рівному запустять дві додаткових маршрутки у різних напрямах

У напрямках на «Північний» та «Ювілейний» у Рівному запустять ще два додаткових маршрутних таксі, пише rivne-future.com.ua.

Завтра у Рівному буде чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому передбачено прийняття рішення щодо запуску додаткових маршрутних таксі у ті райони Рівного, які є віддаленими та до яких важко добиратися. Про це заявив речник міського голови Рівного Володимира Хомка Микола Прокопчук.

Поки що відповідальним за визначення місць та зупинок громадського транспорту, де можливе велике скупчення людей, є управління транспорту та зв’язку Рівненського міського виконавчого комітету. Воно активно займається вивченням цих місць, щоб унеможливити стрімке розповсюдження коронавірусу та надати жителям Рівного комфорт у вигляді додаткового транспорту.

Саме тому поки визначено два додаткових напрями на «Північний» та «Ювілейний» у Рівному.

Також Микола Прокопчук додав, що залишається ще одна проблема пролягає у вирішенні питання щодо доїзду працівників торгово-розважального центру «Екватор» після 10-ої години вечора. Завтра також мають ухвалити рішення, яке вирішить це питання.

Нагадаємо, зараз у Рівному курсують маршрутки за №35,38,38А,41,43,47,58,61,65 та 66.

Пам‘ятайте, що незважаючи на значні послаблення карантинних правил, потрібно дотримуватись усіх санітарних норм, щоб зберегти своє здоров’я та життя та припинити стрімке розповсюдження коронавірусу. Використовуйте захисні маски чи респіратори, одноразові рукавички та дотримуйтесь дистанції. Нагадаємо, що Рівненська область знаходиться у топі серед інших регіонів з найбільшою кількістю інфікувань на COVID-19. За останню добу в Україні підтверджено рекордну кількість заражень коронавірусом, а це є сигналом про те, що розслаблятись поки рано.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.