Вівторок, 16 Квітня, 2024

Село Тинне на Рівненщині вже без блокпостів

З 24 квітня у селі Тинне, що на Сарненщині перестали функціонувати КПП, які були встановлені через масове поширення COVID-19. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“.

Сьогодні минуло 2 тижні з дня останньої госпіталізації мешканців села. Завітав у населений пункт голова Рівненської ОДА Віталій Коваль з перевіркою. Також він відвідав місцеве сільськогосподарське підприємство “Случ”. На сьогодні фермерське господарство поступово відновлює свою діяльність. 

Нагадаємо, саме в селі Тинне було зафіксовано найбільшу кількість захворювань на COVID-19 в області. Останній позитивний випадок інфікування вірусом був у жительки цього села, яка проходила курс лікування з 10 квітня. 

Так як протягом двох тижнів, на щастя, нових хворих немає – це і стало приводом для відкриття села. 

Загалом з початком спалаху епідемії у Тинному зареєстровано 16 хворих на COVID-19. Зокрема, 14 людей госпіталізовано, а п’ятеро людей померло. 

Змогли побороти цю хворобу семеро громадян, двоє і далі знаходяться і інфекційному відділенні Сарненської ЦРЛ на лікуванні. 

Також під контролем сімейного лікаря перебувають двоє вагітних, у яких перший тест перед випискою був негативним.

Нагадаємо, село Тинне Сарненського району було закритим з 27 березня. 

Не можливо не згадати, що на початку квітня мешканці цього населеного пункту жалілися, що через закриття села у них закінчуються кошти і людям, елементарно, немає за що купити харчі та медичні препарати. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.