Субота, 20 Квітня, 2024

Пілотний проект руху транспорту: плани щодо вулиці Шевченка у Рівному

Здається недавно тільки відбувалося знесення торгових точок на вулиці Шевченка, а сьогодні вже є перший проект стосовно руху транспортних засобів. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“. 

Вже є пілотний проект руху транспорту у Рівному поблизу центрального ринку. Мова йде про ту саму вулицю Шевченка, де кілька тижнів тому знесли МАФи для торгівлі. Цей проект передбачає абсолютне оновлення схеми руху транспорту. 

Наразі вже затверджений рух транспорту на конкретній території, а саме від вулиці Петлюри до Небесної Сотні. Скандальна вулиця Шевченка входить до складу цієї площі. Остання буде відкритою для транспортних засобів наскрізь зі сторони Проспекту Миру, а на Набережній буде односторонній рух в іншу сторону. На цьому кварталі є ще багато проблем та незрозумілих фактів. 

До слова, торговців на вулиці Шевченка невдовзі не буде, а саме з лютого 2021. Саме тоді завершується термін оренди торгових площ. 

За словами мера міста, Володимира Хомка завдяки такому рішенню стане значно менше заторів у центрі міста. 

Що ж до ситуації з людьми, які хотіли торгувати квіти та саджанці на звичному для них місці, то це станеться ще не скоро. Вони зможуть реалізовувати свій товар коли карантин офіційно завершиться або ж введуть черговий етап його пом’якшення. 

Квітникарям не дозволили торгувати на вулиці Пересопницькій. Натомість, їм запропонували альтернативні варіанти: місця на ринку Дикого або у критому павільйоні на центральному ринку. 

Чому не на звичному місці? А тому що згідно чинним нормам вести торговельну діяльність можна тільки на організованих місцях під час карантину. 

Підприємцям та простим людям лишається тільки чекати послаблення карантинних обмежень або остаточного його завершення, коли буде офіційно дозволена торгівля за територією ринку. 

Для квітникарів таке рішення є негативним, адже весь товар може просто зів’янути. А це ж їхній заробіток.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.