Понеділок, 29 Квітня, 2024

У Рівному з’явиться новий майданчик з пляжного волейболу

З дня на день планується відкриття чотирьох майданчиків для пляжного волейболу. Дані поля довгий час були закрити для спортсменів, а зовсім скоро відкриють свої ворота для пляжників Рівного. Мова йде про волейбольний спортивний комплекс на вулиці Залізничній, який знаходиться у приватній власності директора ринку «Дикий» Олени Нездюр. Про це повідомляє rivne-future.com.ua.

Олена Нездюр повідомляє, що вже готуються документи для здачі об’єкта в експлуатацію, а після їх затвердження на майданчик зможуть вийти діти. Варто відмітити, що саме на цих майданчиках під час одного сезону тренуються спортсмени різних вікових категорій. На об’єкт уже завезли спеціальний пісок, а в даний час виконують завершення облаштування території та виконують ремонт роздягалень та душових. В розпал пляжного сезону всі поля зайняті, причому щоденно. На базі пляжного комплексу працює три тренери з обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи.

Директор спортивної школи Сергій Шемосюк поділився планами, а саме: якщо не підведуть обставини, то на оновленому майданчику у літку відбудеться чемпіонат України. Також спортивний комплекс радо прийме змагання обласного рівня та різноманітні турніри. Також Сергій Шемосюк відмітив, що в даний час пляжний волейбол дуже популярний на Рівненщині. А тепер спортсменам буде де тренуватися, а це сприятиме розвитку здорової конкуренції серед атлетів.

Нагадаємо, що раніше Рівненщина приймала Чемпіонат, але відбувалося це на піску Млинова. Відтепер таку можливість буде мати і обласний центр. Ватро також відмітити, що з цього року волейболісти можуть тренуватися також на базі 26-ї школи, адже там за міські кошти облаштовують два майданчики для пляжного волейболу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.