Субота, 20 Квітня, 2024

Вперше відбулася всеукраїнська ІТ-конференція у Рівному

Роль та значення ІТ для нинішнього етапу розвитку людства є дуже важливим і їх значимість для економіки країни буде стрімко рости. Інформаційні технології зараз відіграють суттєву роль і в забезпеченні інформаційної взаємодії між людьми. Вони надзвичайно швидко поєдналися з культурою суспільства, бо створюють комфортні умови, усувають виробничі, соціальні та побутові проблеми, які виникли з розвитком глобалізації, пише Рівне Майбутнього

23 листопада, у Рівному вперше відбулася всеукраїнська ІТ-конференція. Її організаторами стала комп`ютерна академія «ШАГ». Разом з тим, така ж конференція була і в 17-ти містах України.

Виступали на конференції п`ять фахівців з Рівного, а також провідні спеціалісти ІТ-компаній. Гостям заходу повідомили про інновації у сфері ІТ. Всього у заході прийняли участь 130 людей.

Учасники події розмовляли про те, що світ не стоїть на місці, професії стрімко змінюють своє забарвлення та спрямування, майбутній світ буде зовсім інакшим. Саме зараз потрібно наполегливо вчитися, розвиватися, щоб у майбутньому отримати добре оплачувану роботу. Адже безліч професій згодом можуть просто зникнути або ж замінитися іншою – це перспектива на наступні 10-20 років.

Повідомили про популярність такої професії як вебдизайнер, графічний дизайнер. Ці сфери праці є дуже популярними саме для молодого покоління, вони є високооплачуваними та є важливими для подальшого розвитку України та світу в цілому.

ІТ процеси широко застосовуються у різних напрямках діяльності сьогоднішнього суспільства. Вони є часто невід`ємною складовою складних процесів – виробництво, соціальні процеси. Завдяки їм можна значно спростити виконання важкої роботи та зекономити свій власний час. Молоді спеціалісти ІТ галузі надзвичайно цінуються у нашій країні та за її межами.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.