Субота, 20 Квітня, 2024

Звичайним пасажирам у тролейбуси зась: як працює транспорт у Рівному?

У багатьох рівнян виникає питання: “Для кого курсує транспорт у місті?”. Місцеві жителі неоднократно скаржаться на те, що не мають змоги дістатися різних районів міста, тому що транспорт – не працює. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“. 

Курсують, як виняток, тролейбуси та автобуси, які їздять за особливим графіком – 5 годин зранку і ввечері (6:00 – 11:00, 16:00-21:00).

На даний момент дуже проблематично дістатися, наприклад центру, з Тинного та Басового Кута. З першим районом питання вже вирішили, з останнім доведеться трішки почекати. 

З вчорашнього дня з Тинного до зоопарку запустили додатковий автобус. 

Але, представники місцевої влади наголошують, що це не рейсовий автобус. Так як Кабінет міністрів України заборонив їх. Це спеціальний транспорт для доправлення громадян на роботу і ввечері – додому. 

По-всій території України регулярного транспорту немає – він поки що під забороною. Адже карантин остаточно не завершився. 

Повернемося до району Басів Кут, з якого люди, які не мають власного автомобіля, не можуть вибратися. І це під час послаблення карантину. Як повідомив мер Рівного Володимир Хомко, на підготовку всіх необхідних документів і на сам запуск спецрейсу треба ще трішки часу. Скільки саме – поки, що невідомо. 

Наприклад, для того, щоб запустити автобус з Тинного міська рада витратила близько місяця часу. 

Сподіваємося, що невдовзі всі мешканці з різних районів міста Рівне зможуть користуватися тролейбусами і автобусами. Це дійсно потрібно! 

Нагадаємо, що попри послаблення карантину обмеження та масковий режим ніхто не відміняв. Перебуваючи у черзі до магазину, кафе тощо дотримуйтеся соціальної дистанції. У магазинах користуйтеся одноразовими рукавичками. Не забувайте про правила гігієни (миття рук, обличчя, носу) та антисептичні засоби. 

Залишайтеся вдома та будьте здорові! 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.