Субота, 27 Липня, 2024

У Рівному дозволили курсувати додатковим маршруткам

На цьому тижні мабуть не було такого рівнянина, який би не обговорював ситуацію з громадським транспортом у місті. Дочекалися таки! Нарешті люди зможуть без проблем діставатися місця роботи. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“. 

У вівторок, 9 червня, з 8 години ранку на дорогах Рівного можна буде побачити більше маршруток. 

А саме, 41, 43, 47, 58, 61а, 65, 66.

Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні комісії ТЕБ і НС. 

Маршрутки будуть їздити у спеціальному режимі. Тобто, це означає, що той, хто заходить у транспорт, має бути у захисній масці. Кількість пасажирів має бути тотожна до кількості сидячих місць у маршрутці. Стояти – не можна! 

На кожен маршрут виділили по 4 транспортні одиниці, 5 – тільки на 47-му.

Підставою для збільшення громадського транспорту у Рівному стало значне скупчення людей на зупинках у години пік. 

До слова, до міської ради звернулася спілка “Союз перевізників України” з вимогою про відновлення повноцінної роботи транспорту у нашому місті. За словами Володимира Демчука, якщо весь транспорт не буде функціонувати, то всі водії повтікають за-кордон. 

Керівник організації обіцяє, що всі водії будуть частіше та ретельніше проводити дезінфекцію маршруток. 

Це питання вже знаходиться на розгляді профільних комітетів. Про остаточне рішення стане відомо на наступному засіданні комісії. 

Що ж стосується про завтрашній день, то додаткового транспорту з білою табличкою “Кладовище Нове” не буде. Мова йде про перенесену Провідну неділю на 6 червня. А тому ажіотажу на Молодіжному не повинно бути. 

Нагадаємо, що в громадському транспорті потрібно бути у захисній масці, рукавичках, не рекомендується торкатися руками поручнів та сидінь, після контакту з грошима – обробляйте руки антисептиком та користуйтеся автобусами, маршрутками і тролейбусами при нагальній потребі, а не просто так, покататися! 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.