Вівторок, 19 Березня, 2024

Тепер рівняни можуть скористатися додатком "My Pol" для виклику поліції

Відтепер рівняни мають змогу використовувати мобільний додаток для виклику поліції “My Pol”, повідомляє сайт “Рівне Майбутнього”. Це потужний сучасний компекс спеціальних програм, основне завдання якого – максимально спростити зв’язок між громадянами та працівниками правоохоронних органів, а також сприяти оптимізації роботи працівників поліції.  

Презентація мобільного додатку “My Pol” відбулася 17 вересня в приміщенні ситуаційного центру ГУНП в Рівненській області, що на вулиці Хвильового, 2. Тепер додаток доступний для користування для мешканців всієї Рівненської області.  

Що являє собою мобільний додаток “My Pol”? 

Мобільний додаток “My Pol” сьогодні є офіційним каналом зв’язку між службами Національної поліції України та українським суспільством. Він допомагає швидше викликати поліцейських громадянам.  

Додаток “My Pol” сьогодні виконує такі функції: 

  • Здійснити швидкий виклик патрульної поліції. Це дозволяє зробити спеціальна кнопка “SOS”; 
  • Надати оцінку роботи поліцейських, що можна зробити за допомогою номера поліцейського жетона; 
  • Швидко знайти найближче відділення поліції або ж найближчий пункт надання медичної допомоги; 
  • Отримувати інформацію про роботу поліції, дізнаватися про останні актуальні новини роботи української поліції.  

Як скористатися мобільним додатком “My Pol”? 

У випадку, коли людина опинилася у надзвичайній ситуації, необхідно зробити головне – натиснути лише на одну кнопку у своєму смартфоні. Після цього сповіщення про виклик надходить до ситуаційного центру поліції, де працівники правоохоронних органів отримують дані про характер небезпеки, а також про місце перебування людини, яка потребує допомоги.  

Після цього на місце надзвичайної ситуації відсилають наряд патрульних поліцейських. Паралельно з цим поліція аналізує відеокамери, які працюють в районі місця злочину.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.