П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Рівному повністю відновлять всю роботу громадського транспорту

Нарешті це станеться. Нарешті міська влада врахували прохання, побажання та вимоги рівнян. Далі розповідає “rivne-future.com.ua“. 

У понеділок, 22 червня, у Рівному за працюють всі маршрутки та тролейбуси вже у звичному для людей режимі, а саме у режимі спеціальних перевезень. 

За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, таке рішення було прийнято на основі промови прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. 

Умови для перевезення громадян залишаються незмінними: у салоні має бути обмежена кількість пасажирів і саме головне, всі, і люди, і водій мають бути у захисних масках, респіраторах тощо. Буде курсувати абсолютно всі транспортні одиниці громадського транспорту. У разі масового скупчення людей на якийсь конкретній зупинці міста, то представники міської влади будуть перекидати туди транспорт з тих маршрутів, де є невелика кількість пасажирів. 

Нагадаємо, що вчора, 17 червня, було оголошено, що в Рівному суттєво бракує майже 50 маршруток. Тому і виникає постійний ажіотаж на зупинках. 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабміну оголосив міським головам забезпечити громадян усіма необхідними транспортними одиницями. 

Жителі Рівного мають свідомо та з розумом виконувати всі правила та рекомендації щодо перебування у салоні громадського транспорту. А саме: кількість пасажирів має прирівнюватися до кількості сидячих місць у транспорті, обов’язковий масковий режим, дотримання дистанції (це стосується і зупинок), періодично обробляти руки антисептичними засобами, при можливості користуватися одноразовими рукавичками. Користуйтеся громадським транспортом дійсно при нагальній потребі, а не просто покататися з одного кінця в місто в інший. 

Дотримуючись всіх правил та норм, транспорт буде курсувати і далі. У разі фіксування численних порушень транспорту у місті знову стане менше.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.